Op 19 september j.l. ontving Nimal van Oort, oprichter en voorzitter van NONA Foundation, een koninklijke onderscheiding uit de handen van de Amsterdamse locoburgemeester Touria Meliani voor zijn jarenlange inzet voor kansarme meisjes in Sri Lanka. Tijdens de viering van het vijftienjarig jubileum van NONA Foundation werd Nimal verrast door familie en bestuursleden en werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

Na lovende woorden van de locoburgemeester dankte Nimal vrienden, familie, donateurs en andere aanwezigen. Nimal: ‘het kwam als een complete verrassing’. ‘Het is een eer om op deze manier erkenning te krijgen voor het werk wat we doen’. ‘Ik hoop dat we in de toekomst meer meisjes in Sri Lanka kunnen helpen een betekenisvol en kansrijk bestaan op te bouwen’. 

Onder het genot van een heerlijk Indiaas buffet in Restaurant Mogul spraken familieleden, vrienden, bestuursleden en donateurs hun waardering uit voor Nimal en het werk van NONA Foundation.
We kijken terug op een gedenkwaardige avond en feliciteren Nimal met het zijn Koninklijke onderscheiding!

en_USEnglish