Op zondag 7 april hield NONA Foundation haar NONA-Dag 2013. Het NONA-team heeft hier even een paar dagen van moeten bijkomen, want het was een meer dan geslaagde middag. De optredens, de gastsprekers, de presentaties en het eten, alles was meer dan succesvol. Eén van de hoogtepunten was de benoeming van Chairman Nimal van Oort tot Honorary Member of the Diplomatic Council door de Ambassadeur van Sri Lanka in Nederland, Buddi Athauda. Deze titel is erg bijzonder, temeer omdat Nimal de eerste niet-diplomaat is die hem krijgt. Ook de aanwezigheid van Saroj Pathirana van de BBC werd door NONA Foundation erg op prijs gesteld en ook hij was zeer te spreken over de NONA-Dag. NONA Foundation dankt dan ook iedereen die de moeite heeft genomen om naar Amsterdam te komen, iedereen die NONA op deze dag geholpen heeft (tolk, fotografen ed.). Als klap op de vuurpijl heeft Stefan Wiekens van de Vierkant Groep B.V. te Groningen, een donatie gedaan van maar liefst 1500 euro! Wij zijn hem en het bedrijf erg dankbaar voor de donatie en voor zijn komst naar de NONA-Dag. Wij kijken nu met een frisse blik vooruit en zullen over 2 jaar, tijdens het 10-jarig jubileum van NONA, een nieuwe NONA-Dag organiseren. Voor nu hartelijk dank, vooral namens alle meisjes in Sri Lanka die slachtoffer zijn van seksueel geweld, mensenhandel en kinderprostitutie. We Keep Their Hope Alive!

Het NONA-team

Post a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

en_USEnglish