Graag willen wij iedereen van harte uitnodigen om op zondag 8 maart 2015 de NONA-Dag bij te wonen. Op deze bijzondere dag – tevens Wereldvrouwendag – vieren wij ons 10-jarig bestaan en brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van het afgelopen jaar en presenteren wij onze plannen voor de nabije toekomst. Ook blikken wij terug op 10 jaar NONA Foundation waarin wij ruim 1100 meisjes hebben geholpen aan een kansrijk en betekenisvol bestaan.

Naast inspirerende gastsprekers en presentaties voorziet NONA Foundation u op deze dag ook van ontspanning in de vorm van Sri Lankaanse en Indiase dans en muziek. Aansluitend bestaat de mogelijkheid om op de locatie deel te nemen aan een heerlijk Sri Lankaans buffet. Wij hopen u te mogen verwelkomen op de NONA-Dag.

U kunt zich aanmelden door hier te klikken. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands