Afgelopen zondag liepen een aantal mensen de Singelloop in Utrecht. Ook onze voorzitter Nimal van Oort rende mee en hij zette een prachtige tijd neer. Hij liep 10 kilometer in ongeveer 52 minuten. De hardlopers brachten samen maar liefst 1.300 euro op voor de meisjes in Sri Lanka.


Op 28 september 2014 jongstleden vond de 64ste editie van de Singelloop Utrecht plaats. De Singelloop is een hardloopevenement dat ieder jaar wordt gehouden op de laatste zondag van september. De route loopt door de binnenstad van Utrecht en is 5 of 10 kilometer lang. Net als vorig jaar liepen er ook dit jaar weer mensen mee voor NONA Foundation. Te weten Roy Pot, Guus van der Sluis, Paula Schut, Raul van Vessem, Jan de Jong en onze eigen voorzitter Nimal van Oort. Naast dat ze een geweldige sportieve prestatie neergezet hebben, hebben ze ook een mooi bedrag van 1.300 opgehaald voor NONA Foundation. Dit bedrag hebben ze bijeengebracht door zich te laten sponsoren door familieleden en vrienden. Met dit bedrag kunnen wij weer veel meisjes helpen in Sri Lanka. Namens het gehele NONA team zijn wij onze lopers en hun sponsoren erg dankbaar! We hopen volgend jaar wederom op een succesvolle Singelloop.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands