Op vrijdag 16 mei is Nimal samen met het NONA-Lanka team, het hoofd van de kinderbescherming en bijna alle NEA-meisjes en hun kinderen op een dagtrip naar de oostkust van Sri Lanka geweest. Het was een lange reis, maar zeer de moeite waard. Sommige meisjes waren nog nooit zo ver van huis geweest, en ze genoten zichtbaar. Ook het NONA-team had een erg leuke dag, niet alleen om op deze manier met de meisjes te zijn, maar ook om te zien hoe de meisjes vriendinnen zijn geworden, en elkaar advies gaven over o.a. het opzetten van een zelfstandige onderneming. Dit is erg waardevol, niet alleen voor de meisjes maar ook voor NONA, omdat wij streven naar veiligheid en verbondenheid voor alle meisjes. Daarnaast is ontwikkeling door middel van kennisuitwisseling en het delen van ervaringen erg leerzaam voor de meisjes. Dus op alle fronten was dit een zeer geslaagde dag!

[slideshow_deploy id=’2680′]

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands