Op vrijdag 9 mei 2014 heeft voorzitter Nimal van Oort officieel het NONA Beauty Culture Training Center geopend. Dit trainingscentrum is speciaal bedoeld voor meisjes die slachtoffer zijn geworden van seksueel geweld en die via de kinderbescherming de kans krijgen om te werken aan een kansrijke toekomst door een professionele cursus in de beauty culture te volgen. Zij leren hier in negen maanden tijd hoe zij bekwaam raken in onder andere gezichts – en haarverzorging. Vervolgens kunnen zij succesvol een eigen onderneming beginnen om in de praktijk te brengen wat zij geleerd hebben en op die manier onafhankelijk en zelfredzaam te zijn.

Het NONA Beauty Culture Training Center is mede tot stand gekomen dankzij het harde werken van het hoofd van de regionale kinderbescherming, onze eigen mensen van NONA Lanka, en natuurlijk dankzij de volledige steun van al onze donateurs en sponsors.

Meer foto’s van de feestelijke opening zijn te zien op www.facebook.com/nonafoundation, en uiteraard zullen wij het laatste nieuws blijven delen via onze Facebookpagina.
[slideshow_deploy id=’2628′]

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands