Vrijdag twee mei vertrekt voorzitter Nimal van Oort voor drie weken naar Sri Lanka. In deze drie weken zal hij zo veel mogelijk projecten van NONA Foundation bezoeken, zoal bijvoorbeeld het tehuis wat gesteund wordt via de NONA Supporting Aid.
Ook zal Nimal een aantal meisjes bezoeken die via de NONA Empowerment Aid weer een menswaardige toekomst op kunnen bouwen en zo zelfredzaam worden. Nimal is ook van plan opnieuw naar het oosten van Sri Lanka af te reizen om daar de ouders van een Sri Lankaanse housemaid te bezoeken die al zestien jaar vermist wordt. Zij is zestien jaar geleden naar het Midden-Oosten afgereisd en sindsdien is er nooit meer iets van haar vernomen. Via de International Lobbying Unit probeert NONA Foundation te achterhalen waar zij is en zo mogelijk haar weer naar Sri Lanka te krijgen.
Verder heeft Nimal plannen om onder andere verschillende afdelingen van de kinderbescherming te ontmoeten, en te spreken met medewerkers van verschillende ministeries en andere hoogwaardigheidsbekleders die NONA kunnen helpen de positie van de misbruikte meisjes en vrouwen in Sri Lanka te versterken. Uiteraard zal Nimal bijgestaan worden door de medewerkers van NONA Lanka die hem veel zullen vergezellen.
Blijf op de hoogte van Nimal zijn ervaringen in Sri Lanka via deze website of via onze Facebookpagina.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands