Trots en met groot genoegen deelt NONA Foundation mee dat het maximum aantal aanmeldingen voor het Charity Dinner op 12 oktober afgelopen week bereikt is! Vanwege de beperkt aantal plaatsen hebben wij geïnteresseerden opgeroepen om zichzelf zo snel mogelijk aan te melden, en hier is met succes gehoor aan gegeven. Een ieder die alsnog bij het Charity Dinner zou willen zijn moeten wij helaas teleurstellen, en aangezien we met een strikt registratiesysteem werken is het ook niet mogelijk om op goed geluk nog aan de deur toegang te verkrijgen. Helaas voor iedereen die deze keer te laat is, maar NONA Foundation zal zeker nog vaker een event organiseren om zoveel mogelijk meisjes in Sri Lanka te kunnen helpen, en ook dan is het advies: wees er zo snel mogelijk bij!


Hartelijk dank,
Guido Schippers Secretaris NONA Foundation.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands