Op 9 juli 2013 is NONA Foundation van start gegaan met een nieuwe campagne: Rizana Empowerment Aid. Lees hier meer over deze campagne en op welke manier u kunt bijdragen!

 

 

Op 9 juli 2013 was het precies zes maanden geleden dat het Sri Lankaanse dienstmeisje Rizana Nafeek, dat al 8 jaar onschuldig zat opgesloten in een dodencel, onthoofd werd in Saoedi-Arabië. Om andere meisjes te behoeden voor hetzelfde lot, is NONA Foundation van start gegaan met het nieuwe project ‘Rizana Empowerment Aid’ (REA). Dit is steun aan meisjes die door armoede en gebrek aan werkgelegenheid gedwongen zijn om Sri Lanka te verlaten om vervolgens als dienstmeisje te gaan werken in het Midden-Oosten. Door middel van REA verstrekt NONA Foundation deze meisjes microkrediet zodat zij een eigen bron van inkomsten kunnen realiseren. Het doel is dat ze in hun eigen land kunnen blijven zodat zij voor hun kinderen en familie kunnen blijven zorgen.
Kijk hier voor meer informatie.

 

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands