• DATUM | 7 april 2013
  • TIJD | 13.30 – 18.00 uur
  • ENTREEPRIJS | 10 euro
  • LOCATIE | Pakhuis de Zwijger in Amsterdam
  • ADRES | Piet Heinkade 179, 1019 HC Amsterdam

 

Beste NONA-relatie,

Graag wil ik u van harte uitnodigen om op zondag 7 april de NONA-Dag bij te wonen. Op deze bijzondere dag vieren wij ons 8-jarig bestaan en brengen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Daarnaast zullen wij ook onze plannen presenteren voor de nabije toekomst.

 

Naast alle gastsprekers en presentaties voorziet NONA Foundation u op deze dag ook van ontspanning in de vorm van Sri Lankaanse en Indiase dans en muziek. De NONA-Dag vindt plaats op zondag 7 april in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam van 13.30 tot 18.00 uur. Aansluitend bestaat er de mogelijkheid om deel te nemen aan een heerlijk Sri Lankaans-Indiaas buffet. Ik hoop u te mogen verwelkomen op deze bijzondere dag voor ons. Aanmelden kan via www.nonadag.com. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

 

Met hartelijke groet,

Nimal Samantha van Oort Chairman NONA Foundation

 

 

Routebeschrijving Auto

Vanaf de Ring Amsterdam-Noord A10 afslag s114; richting centrum. Na de Piet Hein tunnel rechtsaf naar Piet Heinkade. Pakhuis de Zwijger ligt na ca. 800 m aan de rechterkant. Let op! Je kunt niet voor de deur parkeren, voor pakeergelegenheid zie onze parkeerinstructies.

Openbaar vervoer Totale reisduur vanaf Amsterdam CS is ongeveer 5 minuten.

Met de trein naar Amsterdam CS dan vanaf voorplein CS tram 26 naar IJburg; uitstappen bij halte Kattenburgerstraat of bus 48 naar Borneo-eiland, uitstappen bij halte Jan Schaeferbrug.

 

Lopen

Vanaf Amsterdam CS is het ongeveer 10 minuten lopen.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands