Zondag 2 september is voor NONA Foundation een speciale dag, want NONA Foundation bestaat dan namelijk precies 7,5 jaar! Een jubileum dus! Omdat iedereen binnen NONA druk is met de voorbereidingen voor de Zevenheuvelenloop en de NONA-Dag 2013 zullen we het niet heel uitgebreid vieren, maar uiteraard zullen we stilstaan bij alle successen die NONA Foundation de afgelopen jaren behaald heeft, en staan we vanzelfsprekend stil bij alle tienermoeders en slachtoffers van seksueel geweld, mensenhandel en kinderprostitutie die NONA Foundation geholpen heeft door ze te steunen en ze weer een kansrijk en menswaardig bestaan te bieden.

Ook wil NONA Foundation iedereen bedanken die de afgelopen 7,5 jaar ieder op zijn/haar manier NONA geholpen en gesteund hebben, dus onze dank gaat uit naar alle sponsors, donateurs, diplomaten en vrijwilligers die zich de afgelopen jaren aan NONA Foundation verbonden hebben en met wie wij heel veel goeds hebben kunnen doen in Sri Lanka.

Maar er is natuurlijk één persoon die hoofdverantwoordelijk is voor dit alles en wie ik persoonlijk wil bedanken voor het oprichten en leiden van NONA Foundation, al 7,5 jaar, en dat is natuurlijk de chairman, Nimal van Oort. Dankzij zijn inzet, vastberadenheid en overtuiging heeft NONA Foundation grote successen behaald, en hebben heel veel meisjes in Sri Lanka een beter leven gekregen, iets wat nooit was gebeurd zonder zijn toewijding en mededogen.

NONA Foundation wil nog heel veel jaren heel veel meer meisjes een betere toekomst kunnen bieden, want er zijn er nog zoveel die dit nodig hebben en die het verdienen, en met ieders hulp en inzet is NONA Foundation tot grote dingen in staat.

Bedankt namens alle slachtoffers van seksueel geweld, en iedereen wiens leven in de afgelopen jaren verrijkt is door NONA Foundation, en vooral bedankt Nimal van Oort, dat je de wereld iets goeds laat zien.

“Be the change you want to see in the World” (Ghandi) Guido Schippers.

Post a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl_NLNederlands